Een goede stap om verder te komen Pedicure Wilma Kuijpers Paramedisch Centrum - West
Voor risicogroepen, zoals reuma- en diabetespatiënten heb ik een speciale opleiding gevolgd waardoor ik de risico's beter herken en eerder klachten kan voorkomen. (zie: prijslijst).
Als erkende ProVoet en ProCert pedicure behandel en voorkom ik klachten aan de voeten, zoals: pijnlijke drukplekken ingroeiende nagel schimmelnagel (kalknagel) voetschimmel (huid) likdoorn, eelt, blaren Ik leer u om klachten tijdig te herkennen en geef u advies m.b.t. te gebruiken verzorgingsproducten, schoenen ed. Zo nodig verwijs ik u door naar de podotherapie, schoentechniek of huisarts. Mijn professionaliteit uit zich door het regelmatig volgen van bijscholingen, gebruik van hoogwaardige producten en moderne apparatuur. Hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit zijn als vanzelfsprekend voor mij.
Zorg voor uw voeten: Aan voeten wordt veelal te weinig aandacht geschonken, terwijl ze u toch 'levenslang' moeten dragen! U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals: eelt, likdoorns, schimmelinfectie op huid of nagel, ingroeiende nagels en pijnlijke drukplekken. U kunt zelf een aantal van deze ongemakken aan uw voeten voorkomen door: • goed passende schoenen te dragen met voldoende ruimte voor de tenen • geen strakke sokken of kousen te dragen • teennagels recht en niet te kort af te knippen • voeten dagelijks te wassen en goed af te drogen (vooral tussen de tenen) en daarbij gebruik van zeep zoveel mogelijk te beperken • regelmatig voetoefeningen te doen. Heeft u ondanks deze maatregelen toch nog voetklachten, wacht dan niet langer en laat uw voeten verzorgen door een deskundige pedicure.
Ik stel samen met u een behandelplan op, waarin we afspreken hoe de behandeling gaat plaatsvinden, hoe vaak u terug moet komen om zo veel mogelijk klachtenvrij te zijn en wat de kosten zijn. De behandelmogelijkheden aan uw voeten lopen uiteen van basisverzorging tot specialistisch (zie: behandeling)
Laat uw voeten professioneel behandelen door een bij ProVoet aangesloten pedicure met KRP-certificatie van ProCert.
Pedicure Wilma Kuijpers Paramedisch Centrum - West
Webdesign & Copyright 2010: Wilma Kuijpers (wilmakuijpers@upcmail.nl)